Zakendoen31 mrt '16 17:56

1 april | OV9292, Geld in Overvloed en Studentondernemer

Auteur: Martje Schoemaker

Ruud Hendriks doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Foto: 9292reistmetjemee
Foto: 9292reistmetjemee

Gisteren is de Studentondernemer van het Jaar benoemd - de winnaar is vandaag te gast. En ook spreken we met Robert Verwaayen, lid van het expertpanel van De Nieuwe Onderneming, de zoektocht van het FD en BNR naar bedrijven die in de nieuwe industrieën van de toekomst een sleutelpositie gaan innemen.

Pitches
Een Juridische pitch op jou toegespitst EN na klussers en bijlesleraren, nu ook een platform voor gitaarleraren. Martijn Koppert, van Sjure en Jan Wouter Oostenrijk, van Gitaarschool Nederland, oftewel GSNL. Ook aangeschoven is Martijn Hamann, partner bij Endeit. Hij zal de startups beoordelen en van advies voorzien.

9292
Terwijl reisapps als Google Maps hard aan de weg timmeren, blijft 9292 met 2 miljoen adviezen per dag vooralsnog DÉ informatiebron voor een reis per tram, bus of metro.

Geld in Overvloed
Crowdfunding, een kredietunie of toch aankloppen bij een participatiemaatschappij. Door de kredietcrisis kiezen ondernemers steeds vaker voor alternatieve financieringsvormen. Bankier zonder bank Fons Huijgens schreef er een boek over: 'Geld in Overvloed'.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen