Zakendoen11 apr '16 16:34Aangepast op 14 apr '16 17:06

12 april | Specsavers, Asja Tsachogova en XYMS

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Foto: ANP
Foto: ANP

Nederlandse daken worden in rap tempo bedekt met zonnepanelen, maar het verduurzamen van je huis is knap lastig. Startup Bleeve springt in dat gat en komt met een platform dat duidelijkheid moet verschaffen. Investeerders zien er wel wat in, onlangs harkten ze 6 ton binnen. Te gast is Paul Geurts van Kessel, Mede-oprichter Bleeve.nl

XYMS

Nederland telt met 1,5 miljoen een recordaantal bedrijven en die groei danken we helemaal aan het aantal eenmanszaken. Maar wat weten zij eigenlijk van marketing bedrijven? Volgens de jonge ondernemers van XYMS kunnen veel van hen wel wat hulp gebruiken.

Specsavers
Terwijl de ene na de andere retailketen omvalt, breidt optiek- en audicienketen Specsavers juist flink uit. De prijsvechter aast op toplocaties die vrijkomen door faillissementen en wil de markt van gehoorapparaten openbreken. Directeur Remko Berkel van Specsavers Nederland vertelt hoe.

Asja Tsachogova
5 boeken, een eigen gezondheids platform en nog meer projecten op de plank. Na gevlucht te zijn uit Rusland heeft Asja Tsachogova een eigen levensstijl ontwikkeld en helpt mensen gezonder en prettiger te leven.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen