Zakendoen27 mei '15 17:20Aangepast op 28 mei '15 23:52

28 mei | 42 Education, Auping en Keepfactor

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

De prijs is 10 miljoen, de opdracht 'kinderen leren lezen en schrijven zonder leraar of school' XPRIZE hoopt hiermee in 2016 de eerste pilots te gaan draaien. Als enige Nederlandse kandidaat doet 42 Education mee, die in september al hier in Nederland een pilot gaan draaien.

Dance
Het gaat goed met de Nederlandse dance-industrie en het wordt ook steeds belangrijker voor onze economie. De sector is goed voor één op de veertien banen in de creatieve industrie. En de exportwaarde stijgt de laatste jaren gemiddeld met 50 procent per jaar. Zo blijkt uit onderzoek van ING. Hoe hard is de concurrentie in die markt? We bespreken het met Johan Dortmans, directeur van Par-T, organisator van grote dancefeesten.

Auping
De omzet moet omhoog bij Auping. Is het openen van een nieuwe fabriek voldoende of is er meer voor nodig? CEO Aart Roos vertelt hier alles over

Kantoren
75 procent van de werknemers is tevreden over hun kantoor. Toch valt er nog genoeg te klagen. Daarover hebben we het met Keepfactor, die daar onderzoek naar deed.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen