Zakendoen9 apr '15 17:06Aangepast op 10 apr '15 16:56

10 april | Retail, Van Geloven en disco shoppen

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

We zijn nauwelijks meer verbaasd bij het nieuws dat een retailmerk op omvallen staat. Nu lijkt het einde van Miss Etam in zicht. Het kan, en moet anders, zegt Ernst Consenheim van JosDeVries The Retail Company. Zie je winkel als een magazine...

De Pitches
Start-ups met een goed idee en vol ambitie presenteren ze zich in Zakendoen Met. Straks krijgen twee startende ondernemers zestig seconden om een investeerder te overtuigen van hun ideeën. Vandaag zijn het Thijs Boer van Winnaz Chips en Sven ten Hove van Moet Ik Rennen? Ook schuift Martijn Hamann van Van den Ende & Deitmers aan, hij zal de pitches beoordelen en ze van advies voorzien.

Van Geloven
Snackfabrikant(gigant) Van Geloven heeft sinds vorige maand een nieuwe eigenaar. Het bedrijf, bekend van onder meer Mora, hoopt hiermee de Chinese markt van bitterballen te gaan voorzien. Hoe ziet die weg eruit en wat is de status van de kroketten-oorlog? CEO van Van Geloven Peter Doodeman is te gast.

Disco boodschappen
De allereerste disco boodschappenavond is bijna een feit. Vanavond kan in een Dirk van den Broek in Amsterdam al swingend gewinkeld worden. Van een oproepje op het prikbord tot een heuse disco boodschappenavond. We vragen op welke muziek organisator Joep Verbunt het liefste danst.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen