Zakendoen4 aug '15 17:02Aangepast op 5 aug '15 15:48

5 augustus | Taxi joint venture, arbeidsgehandicapten en voetbal coaches

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

Gouden medaille voor ondernemend Nederland, of toch niet? De OESO maakt woensdagmiddag bekend hoe goed het ervoor staat met het ondernemerschap in Nederland en Europa. Te gast is Erik Stam, hoogleraar strategie, organisatie en ondernemerschap aan de Universiteit Utrecht.

Drive UGO & Transvision
Binnen de filosofie van Drive Ugo is de samenwerking met Transvision de logische volgende stap. Hiermee worden ze het grootste landelijk taxi netwerk. Mark Stephan van Drive UGO en Rene van der Veer van Transvision zijn te gast.

Arbeidsgehandicapten
Hoe je als ondernemer geld kan verdienen met arbeidsgehandicapten, bespreekt Marijke Roskam met Bert van Boggelen van de Normaalste Zaak, Ernst de Haas van Van der Eng en Remko Brilman van Imotions.

Mijnvoetbaltrainer.nl
Gezocht: Hollandse trainer die wel zin heeft in een Chinees avontuur. Voetbal wordt steeds populairder in China, de sport wordt zelfs verplicht op basisscholen. Maar trainers zijn er amper. Mijnvoetbaltrainer.nl zet Nederlandse trainers in om de Chinezen op te leiden. Oprichter Vincent van Sas is te gast.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen