Zakendoen27 feb '15 16:44Aangepast op 3 mrt '15 17:17

2 maart | Bruna, PressPage en Instock

Auteur: Martje Schoemaker

Rens de Jong doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Rens de Jong
Rens de Jong

De E-reader heeft zijn langste tijd gezegd, was getekend Fred Zeegers, algemeen directeur Bruna. Altijd en overal boeken kunnen lezen is de toekomst, en Bruna introduceert daarvoor Bliyoo. Ook de winkels krijgen een make-over. Hoe ziet Bruna er binnenkort uit? We vragen het Fred Zeegers.

PressPage
Een corporate komt niet meer weg met een persbericht eens in de zoveel tijd sturen, ze hebben een heuse pressroom nodig. Om dat op te zetten en beheren binnen een bestaande IT omgeving is vaak lastig. Wat nou als je een naar eigen huisstijl en wensen in te richten pressroom zo kon betreden? Dat biedt PressPage en daarmee hebben ze KLM, Vodafone en de gemeente London al binnen gehaald? Volgende stap: Amerika. Oprichter Bart Verhulst is te gast.

Instock
Voedsel verspilling is een groter wordend probleem. Vier collega's hebben een leuke manier gevonden om mensen bewust te maken van verspilling en om het tegen te gaan; een restaurant waar alle gerechten zijn gemaakt van voedsel wat 'gered' moest worden. Nu hebben ook een afhaaltoko geopend, waar je kant-en-klare warme maaltijden kunt afhalen, van gered voedsel. Initiatiefnemer Freke van Nimwegen.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen