Zakendoen1 okt '15 18:40Aangepast op 2 okt '15 15:30

2 oktober | BCD Group, pitchen en AdsToSport

Auteur: Martje Schoemaker

René de Monchy doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Lekker lokaal is het motto van de Vegetarische Restaurantweek die komende week van start gaat. Floris de Graad, directeur Nederlandse Vegetariërsbond, is te gast.

Pitches
De enige schoen die de vrouw ooit nog nodig heeft en de volgende stap in de digitalisering van bouwprojecten. Start-ups met een goed idee en boordevol ambitie, presenteren ze zich in Zakendoen Met. In de ring staan Juliette de Vries van Feraggio en Supervisor. Ook aangeschoven is Peter van Meersbergen van InvestorMatch, die de pitches zal beoordelen en van advies zal voorzien.

BCD Group
De BCD Group groeide in de afgelopen veertig jaar uit tot een van wereldwijde marktleiders in zakelijke reizen. Maar de onderneming, die werd opgericht door John Fentener van Vlissingen, is nog lang niet uitgegroeid. Ceo Joop Drechsel vertelt over de groeimogelijkheden, zowel in Nederland als in opkomende markten.

AdsToSport
Veel sportclubs hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Start-up AdsToSport heeft een oplossing bedacht om de verenigingen een extra inkomstenbron te geven. Oprichter en keeper van het Nederlands hockeyteam, Jaap Stockmann is te gast.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen