Zakendoen30 apr '15 17:08Aangepast op 3 mei '15 22:13

1 mei | Pitches, StayOkay en Kitchen Republic

Auteur: Martje Schoemaker

Ruud Hendriks doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Nepal
Giro 555 heeft een aantal miljoen euro tot nu toe opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Het land werd afgelopen weekend getroffen door een zeer zware aardbeving. Duizenden mensen zijn omgekomen. Willem Grimminck van One to Watch is geëvacueerd uit Nepal en ondersteunt nu ondernemers ter plaatse om noodhulp te bieden.

StayOk
Hostelketen StayOkay probeert zich al jaren meer te richten op jonge gezinnen. Het stoffige imago dat rond hostels hangt, zit algemeen directeur Marijke Schreiner dwars. Met een grote campagne wil ze dat imago veranderen.

Kitchen Republic
Amsterdam krijgt de eerste foodbusiness accelerator van Nederland. Kan het concept, dat overwaaide uit de VS, hier ook succesvol worden? Bart- Jan Veldhuizen van Kitchen Republic vertelt welke startups er aan de slag gaan.

Seamore
Pasta van zeewier. Als het aan Willem Sodderland van Seamore ligt eten we binnenkort niets anders meer.

Pitch
Start-ups met een goed idee en vol ambitie. Iedere week presenteren ze zich in Zakendoen Met. Vandaag kun je swipen voor het perfecte presentje en leerlingen die leraren zoeken. Deze keer met Marja Silvertant van Feli en Danique Wiltink van Didactique 2.0. Ook aangeschoven is Maasbert Schouten van MaasInvest, hij zal de pitches beoordelen en ze van advies voorzien.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen