Zakendoen7 okt '15 17:35Aangepast op 8 okt '15 15:37

8 oktober | Piet Hein Eek, Food Valley en de Business Succes Award

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Volkswagen speelt vals met sjoemelsoftware, de FBI doet onderzoek naar de corrupte wereldvoetbalbond FIFA en een ambtenaar in Amsterdam verduisterde miljoenen. Fraude is overal, zo lijkt het. Toch hebben we er te weinig oog voor, stelt Rob Otjens van het Fraude Film Festival.

Gallery238
Kunst is emotie, maar ook harde zaken. Gallery238 uit Amsterdam weet met de combinatie van emotie en zaken zowel de kunstenaar te managen als de kunst bij ondernemers en particulieren aan de muur te krijgen. Door advies, financiering en goede begeleiding. Hiervoor zijn ze dan ook genomineerd voor de Nationale Business Succes Award in de catergorie Kunstmanagement.

Piet Hein Eek
Normaal moet je duizenden euro's neerleggen voor een meubelstuk voor Piet Hein Eek, maar vanaf 2017 kan je voor een paar tientjes al iets aanschaffen. De Nederlandse ontwerper gaat voor Ikea een geheel nieuwe collectie ontwerpen.

Food Valley NL
Honderden wetenschappers, startups en ondernemers uit de voedselindustrie komen volgende week samen in Wageningen tijdens de Food Valley Expo. Roger van Hoesel van Food Valley NL is de organisator


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen