Zakendoen9 mrt '15 17:12Aangepast op 10 mrt '15 17:14

10 maart | ICT Panel, beste leerbedrijf en DB-M

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit SLTN Inter Access in Hilversum.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

The internet of things, totaal uit de hand gelopen IT-projecten en de enorme groei van banen in de ICT sector. Een paar van de meest besproken onderwerpen binnen de ICT-sector. Maar hoe gaan we de problemen verhelpen en hoe komen aan het juiste personeel voor al die banen. Dit en meer bespreken we het een ICT-panel van experts, bestaande uit: Harry van Dorenmalen, algemeen directeur van IBM Europa, Bart Hoogendoorn, voorzitter van de branchevereniging Nederland ICT en Eugene Tuijnman, directeur van SLTN.

Koninklijke De Vries Scheepsbouw
Ze zijn uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland. Met een eigen vakschool op het terrein bieden ze een heel gerichte opleiding, en dan werpt zijn vruchten af. Wat kun je leren bij de jachtbouwer en hoe weet De Vries Scheepsbouw hun talenten ook aan zich te binden? Japke van Groning is te gast.

DB-M Bouwadvies
Wat tegenwoordig heel logisch klinkt voor bedrijfsvoering en projectmanagement, is het in de bouw nog niet. Langzaam komt daar verandering in en de heren van DB-M bouwadvies passen hun nieuwe manier van werken dan ook met succes toe in grote bouwprojecten als de verbouwingen van Den Haag Centraal. Mede-oprichter Vincent Maaskant schuift aan.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen