Zakendoen24 mrt '15 15:30Aangepast op 25 mrt '15 16:01

25 maart | Twentsche Kabel Holding, Ampyxpower, Center Parcs

Auteur: BNR Webredactie

René de Monchy doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam

TKH
Vijftien jaar geleden produceerde De Twentsche Kabel Holding nog vooral kabels. Het bedrijf zag de omzet begin deze eeuw bijna halveren en gooide het roer om. Inmiddels levert TKH high tech-oplossingen voor de beveiligingsbranche. Afgelopen jaar scoorde het bedrijf een omzet van 1,3 miljard euro, 12,7 procent meer dan in 2013. Te gast is topman Alexander van der Lof.

Ben van der Burg
Met één druk op de knop live video streamen naar je volgers. Dat is het idee achter Meerkat. De app kreeg afgelopen week alle aandacht tijdens Souts by Southwest in Austin, vertelt Ben van der Burg

Postcode Lottery Green Challenge
De komende weken besteden we bij Zakendoen Met aandacht aan groene start-ups met wereldpotentie. En dat allemaal in het kader van de Postcode Lottery Green Challenge, de award voor het beste groene businessplan van de wereld. De winnaar ontvangt een half miljoen euro om zijn product of dienst verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. Vandaag is te gast oud-finalist Wolbert Allaart van Ampyxpower. Met zweefvliegtuigjes wil hij windenergie gaan opwekken.

Center Parcs
Mark Haak Wegman is de CEO van Center Parcs en heeft een drukke dag voor de boeg. Na een persconferentie ’s morgens, haast hij zich om op tijd te zijn voor de uitzending van Zakendoen Met. Waar het over gaat? Dat moet nog even geheim blijven.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen