Zakendoen23 apr '14 09:49Aangepast op 23 apr '14 15:55

Zakendoen Met 23 april | Westland Kaas, Debatrix en TamTam

Auteur: Martje Schoemaker

Frits Huffnagel doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Frits Huffnagel
Frits Huffnagel

Westland Kaas Groep is uitgeroepen tot Familiebedrijf van het Jaar. CEO Henny Westland is te gast en we bespreken hoe je als derde generatie een familiebedrijf innovatief houdt en welke ambities er nog zijn. Zelf produceren ze geen kaas, maar ze zetten wel vele kazen in de markt. Hoe groot zijn de verschillen met kaas uit het vuistje in Nederland en over de grenzen.

Debatrix
Er wordt om advies gevraagd, en dat advies wordt geleverd. Alleen, er wordt niets mee gedaan. Hoe zorg je ervoor dat jouw ideeën en gevraagde adviezen ook daadwerkelijk gehoord én opgevolgd worden? Lars Duursma van Debatrix weet hoe te overtuigen en ook waar het bij de overheid aan schort, die adviezen van de commissie Van Dijkhuizen, omtrent het belastingstelsel, nog steeds niet in handen hebben genomen.

TamTam
Een bedrijfsuitje van 2 ton is geld goed uitgegeven, vindt Bart Manuel van digital agency TamTam. Het vinden van goed personeel is een hele opgave, maar ze houden wellicht nog groter. TamTam levert digitale creatieve oplossingen voor hun klanten, presenteren een eigen TamTam Talk welke plaats vond het Stedelijk Museum in Amsterdam, waar nieuwe en oud 'Tammo's bij waren. Hoe werkt hun bedrijfsfilosofie door in hun werk naar hun klanten?

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen