Zakendoen22 mei '14 09:43Aangepast op 23 mei '14 00:11

Zakendoen Met 22 mei | Oger, Cloakroom en werken voor de EU

Auteur: Martje Schoemaker

Diana Matroos doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam

Zijn missie: de Nederlandse man in Italiaanse pakken steken. Dat is gelukt. Oger Lusink heeft met zijn luxe pakken Nederland veroverd. Toch was hij er niet zeker van dat zijn zaak de crisis zou overleven. Het bedrijf heeft hij overgedragen aan zijn zoons en Oger gaat de grenzen over. Hoe bouw je een bedrijf op, hou je het succesvol en maak je er een familiebedrijf van.

Cloakroom
Een groepje heren bij elkaar, sigaar en een glas whiskey: de cloakroom. Dit concept heeft Asbjørn Jørgensen genomen en het naar de 21e eeuw gebracht. Cloakroom is een Personal Shopping service, voor mannen. En de heren zijn enthousiast, want investeerders hebben er 1.2 miljoen ingestoken. Hoe werkt het en hoe goed gekleed gaan onze mannen straks over straat.

Europarlementariër CDA Lambert van Nistelrooij
Achter de schermen in Brussel werken meer dan 26 Nederlanders. Daar kunnen we niet op stemmen. Maar hoe kom je in Brussel aan de bak bij het instituut wat de Europa noemen. We praten erover met Europarlementariër Lambert van Nistelrooij, die daar voor de CDA al tien jaar rondloopt.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen