Zakendoen22 sep '14 17:35Aangepast op 23 sep '14 17:05

Uitzending 23 september | Metrological, IkWordZZPer en Wattcher

Auteur: Martje Schoemaker

Frits Huffnagel doet zaken vanuit Spaces in Amsterdam.

We hebben allemaal al een smartphone op zak en steeds meer mensen hebben een smart-tv in de woonkamer. De apps voor de telefoon zijn er, maar de apps voor de televisie komen eraan. Metrological ontwikkelt het platform voor apps op je tv. En hiermee gaan ze een mediarevolutie ontketenen. Te gast is mede-oprichter Jeroen Ghijsen.

IkWordZZPer
55% van de zelfstandigen heeft geen bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering, zo blijkt uit onderzoek van Delta Lloyd in opdracht van GfK. Hoe risicovol is het voor een ZZP'er om onverzekerd aan de slag te gaan? Te gast is Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzp'er en Richard Oets, senior verzekeringsspecialist van Delta Lloyd. Vanuit het nieuwe Spaces, waar Delta Lloyd een Safe Room opent, waar je als ZZP'er van van 22 tot met 24 september gratis verzekerd kan werken.

Wattcher
Ontworpen door Marcel Wanders en met de datalogger al je energiegegevens duidelijk zichtbaar. Wattcher is de energiemeter die het makkelijker moet maken inzicht te krijgen in je energieverbruik. Hiermee bespaar je niet alleen, maar word je ook duurzamer. De techniek achter Wattcher doet het goed in het buitenland, maar ook hier willen ze markt verder opengooien en veroveren. Mede-oprichter Gernout Erens is te gast als Nieuwe Kampioen.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen