Zakendoen17 mrt '14 09:48Aangepast op 19 mrt '14 09:41

Zakendoen Met 17 maart | Delta Lloyd, Branded U en tanden printen

Auteur: Martje Schoemaker

Rens de Jong doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam

Rens de Jong
Rens de Jong

Een nieuw hoogtepunt voor Delta Lloyd: ze maken de stap naar de AEX. Te gast is Niek Hoek, bestuursvoorzitter van Delta Lloyd. Hoe is zijn bedrijf gebaat bij de overstap naar de AEX. En hoe gaat Delta Lloyd om met de crisis in de hypothekenmarkt, pensioenen en verzekering. Bijna alle producten waar ze groot in zijn.

Branded U
Vrouwen zijn onzeker en daardoor zien we nog steeds niet genoeg vrouwen op top posities en in de spotlight van het bedrijfsleven. Vrouwen moeten leren zichzelf te verkopen en daar is nu een serie seminars voor in het leven geroepen: Branded U. Initiatiefneemster Nancy Poleon van Branded Personalities en partner van het evenement RED Magazine hoofdredacteur Lenny Gerdes zijn twee vrouwen die zichzelf wel in de media kijker weten te spelen, en zijn daarom in de studio.

3D Gebit printen
Met de uitvinding van de 3D-printer lijken de mogelijkheden eindeloos. De volgende stap in het medische circuit van 3D printen is bereikt: gebitsprotheses kunnen voortaan geprint worden. De printer en het materiaal zijn een Nederlandse uitvinding. Bedenker en en producent van de 3D-(tanden)printer Rik Jacobs van NextDent legt uit wat dit betekent voor de moderne tandheelkunde en... de zorgkosten.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen