Zakendoen12 sep '14 13:05Aangepast op 14 sep '14 14:04

Uitzending 12 september | Salesforce als leider van cloudcomputing

Auteur: BNR Webredactie

Ruud Hendriks doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Het is voor de vierde keer op rij het meest innovatieve bedrijf ter wereld: Salesforce.com. Wat er zo goed is aan het bedrijf én hoe het nog beter kan hoort u vandaag van Renzo Taal, de Vice President van Noord-Europa

Managers
Ze kunnen het nooit goed doen en doen alles fout. Managers. Ze maken je het werken onmogelijk, en er komen er steeds meer van. Niemand snapt waarom. Organisatie-adviseur Wouter Fioole schreef er een boek over. ‘Wat willen we nou van managers?’ Hij is te gast.

In the Spotlights
In deze wekelijkse rubriek vandaag aandacht voor het Chinese internetbedrijf Ali Baba dat bezig is met een beursgang, de grootste beursgang in Amerika in tijden.

Pitches
Iedere dag starten er in Nederland weer nieuwe ondernemers, met frisse ideeën. Op vrijdag nodigen we er TWEE uit. Zij mogen in Zakendoen Met hun business komen pitchen. Vandaag zijn dat: Mike Slagboom van Bluecup, dat een duurzaam alternatief wil bieden voor de weggooi-koffiecups van Nespresso. En, Gijs-Jan Witkamp  van Esteon, dat het zoeken naar huurwoningen makkelijker wil maken, door de woningzoekende centraal te zetten.
Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen