Zakendoen18 aug '14 09:58Aangepast op 18 aug '14 15:32

Uitzending 18 augustus | arGEN-X, Krantenautomaat en Keepfactor

Auteur: Martje Schoemaker

Rens de Jong doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam.

Rens de Jong
Rens de Jong

Kanker bestrijden doe je het beste met het lichaam. Ons eigen auto-immuunsysteem is zo krachtig, dat met een beetje hulp zelfs kanker besteden kan worden. Dit proces duurt jaren, maar het Belgische biotechnologiebedrijf arGEN-X maakt nu al stappen die er de aankomende jaren toe doen. En met hun recente beursgang moet het allemaal nog iets vlotter gaan verlopen. CEO Tim van Hauwermeiren is te gast.

Krantenautomaat
Een krantje uit de muur trekken, dat is het idee van de krantenautomaat. Keuze uit kranten en magazines, uit een automaat op handige locaties. Bedenker Jaap Schoorl denkt dat print nog lang niet voorbij is, maar wel toe aan een nieuwe en betere distributie manier. Is de krantenautomaat de oplossing?

Keepfactor
Hoe hou je je kantoor-huurder in je pand en hoe hou je hem tevreden? Philip Jonckheer ontwikkelde met twee partners een nieuwe manier van klanttevredenheid te testen, bij kantoor-huurders. Dit moet de verhuurder een beter inzicht geven in wat er goed en vaak ook niet goed is en gaat in het kantoorpand.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen