Zakendoen26 mrt '14 10:50Aangepast op 1 apr '14 09:13

Zakendoen Met 26 maart | Zakendoen Met MSD, Kentekenplaten en Bloemen

Auteur: BNR Webredactie

Diana Matroos doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam

MSD is de grootste farmaceut in Nederland. Er staat een grote reorganisatie op stapel, waarbij de onderzoeksafdeling zal gaan verdwijnen. Wat betekent dit voor MSD Nederland, blijven ze de grootste, wat blijven ze produceren en hoe overleef je als bedrijf reorganisatie na reorganisatie? Te gast is algemeen directeur Guus van der Vat. Hij is van mening dat MSD hier beter uit gaat komen.

Kentekenplaten
Familiebedrijf Knieriem uit Goes heeft een order van 50 miljoen euro gescoord bij De Filippijnse overheid, voor het produceren van kentekenplaten. Kentekenplaten zijn meer dan een stuk aluminium met cijfers en letters. Wat maakt deze nummerborden zo aantrekkelijk over de grens, en wat leveren ze hier in Nederland? Want naast kentekenplaten kan het Stop-bord bij u op de hoek ook wel door Knieriem gemaakt zijn. Jaccor Harinck, een van de directeuren vertelt er alles over.

Bloemen
Van supermodel naar drukbezet zakenvrouw. Frederique van der Wal heeft een eigen bloemenmerk ‘Frederique’s Choice’. Wanneer heeft een bloem een merk en wat verkoop je nog meer als je in de bloemen zit. Frederique van der Wal is in de studio. Kom je met bloemen voorbij de naam van het supermodel?

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen