Zakendoen10 feb '14 09:38Aangepast op 10 feb '14 15:31

Zakendoen Met 10 februari | Clean Tech Delta, bouwinnovatie en sportsponsoring

Auteur: BNR Webredactie

Frits Huffnagel doet zaken vanaf het ABN Amro World Tennis Tournament vanuit Ahoy Rotterdam.

Frits Huffnagel
Frits Huffnagel

Een netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden moet de regio Rijnmond internationaal op de kaart zetten als Clean Tech Delta. Iets minder dan een jaar geleden ging dit samenwerkingsverband officieel van start en nu al lopen er projecten in Ho Tsji Min City en China. Te gast is Jan Nijhof, directeur van Clean Tech Delta.

Bouwinnovatie
Zakendoen Met komt de hele week vanaf het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam. Niet alleen OP de baan gebeurt er van alles, ook achter de schermen zijn er veel activiteiten. Het regent hier seminars en deze hele week pikken we daar dagelijks eentje uit. Vandaag: Jan Willem van de Groep van Energiesprong en Phillip Smits van Blauwhoed over succesvol vernieuwen in de bouw en installatie-sector.

Sportsponsoring
Het Nederlandse bedrijfsleven pompt ieder jaar zo'n 900 miljoen euro in de Nederlandse sport. Zonder het geld van bekende merken geen faciliteiten en grote toernooien op eigen bodem. Over het nut van sportsponsoring en de business achter het ABN AMRO World Tennis Tournament zijn te gast: Ruut Meijer, directeur Corporate Clients, en Ernst Boekhorst, hoofd sponsoring & Events van de bank.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen