Zakendoen13 mei '14 10:00Aangepast op 13 mei '14 15:43

Zakendoen Met 13 mei | LedGO, werkstress & social media-experts

Auteur: BNR Webredactie

Diana Matroos doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam.

Onze hoofdgast van vandaag is verantwoordelijk voor honderden indrukwekkende led-schermen wereldwijd. Zijn kroonstuk: de interactieve vloer afgelopen weekend op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. Hans de Vet, oprichter van LedGO en Pivot zit de hele uitzending bij ons aan tafel.

Werkstress
Stress op de werkvloer is de meest voorkomende beroepsziekte in Nederland. Ongeveer eenderde van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkgerelateerde psychische klachten. Om die reden geeft minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vanmiddag het startsein voor een nieuwe campagne: 'check je werkstress'. We praten erover met Jan Prins, hij is directeur van SKB, een bedrijf dat onder meer werkdrukonderzoeken uitvoert.

Social media-experts
Steeds meer Nederlanders noemen zich social media-expert. Op LinkedIn hebben al bijna 70.000 professionals 'social media' in hun werkomschrijving staan. Over wat dat werk eigenlijk inhoudt en hoe je zover komt, daarover gaan we praten met onze eigen expert, Michiel van Dam van eFocus.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen