Zakendoen22 dec '14 17:24Aangepast op 23 dec '14 15:53

Uitzending 23 december | Moët Hennessy, Social Business Incubator en Foodjet

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

December is de maand voor champagne. Bij Moët Hennessy zouden ze liever zien dat champagne minder aan één maand gebonden is. Hoe blijft champagne het luxe drankje, maar toegankelijker en niet alleen voor speciale gelegenheden? Zelf benoemd champagne missionaris en directeur Moët Hennessy Bob Bron is te gast.

Social Business Incubator
Sociaal investeren levert meer op dan alleen een leuk rendement. Maar waar kun je het beste in investeren? Cordaid en Enviu zijn samen de Social Business Incubator begonnen om zo iets terug kunnen doen voor de maatschappij. Boardmember van SBI Boris Alberda schuift aan.

Foodjet
We hebben 3D-printers en moleculair koken, dus waarom geen voedselprinters? Pascal de Grood van Foodjet wilde nooit ondernemer worden, maar wil met zijn printers binnen een paar jaar een wereldspeler zijn. Wat draagt zijn printer bij en wie hebben er al eentje in gebruik?

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen