Zakendoen18 aug '14 16:40Aangepast op 19 aug '14 16:31

Uitzending 19 augustus | Myler, Kwekkeboom en Hemics

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

Het is een van de grootste bemiddelaars van zelfstandige professionals; Myler. Directeur Toon van Bodegom is te gast. Hij heeft net alle aandelen van Achmea gekocht en gaat nu helemaal zelfstandig verder. Met welke visie wil hij Myler verder brengen. En wat kan de ZZP'er in Nederland bereiken, of wordt de markt verpest door de schijnzelfstandigen?

Kwekkeboom
Ze hebben een gepatenteerde technologie in handen, waarmee ze oven-kroketten kunnen maken die wél krokant blijven. Royaan, het moederbedrijf van onder andere Kwekkeboom, brengt deze nieuwe variant van ovensnacks op de markt. Wat valt er nog te winnen in snackland, en hoe lekker zijn de kroketten en bitterballen uit de oven? Directeur van Royaan, Bart Bakker is te gast.

Handscan Hemics
Ze hebben een scanner ontwikkeld die zonder enige pijn de gewrichten kan scannen, op zoek naar ontstekingen die op reuma kunnen duiden. Handscan Hemics is een off-spin van Philips, die met behulp  van investeerders op eigen benen konden staan. Alleen nu laten de investeerders niets van zich horen. De scanner moet nog door de goedkeuring fase komen en zichzelf medisch en kostenbesparend bewijzen. Hoe gaat directeur Petra van den Elsen dit aanpakken?

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen