Zakendoen21 aug '14 16:21Aangepast op 22 aug '14 16:55

Uitzending 22 augustus | Cisco, Ruud Koornstra en pitches

Auteur: Martje Schoemaker

Ruud Hendriks doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Drie ontslagrondes in drie jaar en de grootste netwerkleverancier van de wereld maakt winst, maar minder dan het jaar ervoor. Hoe ga je als nieuwe CEO van Cisco Nederland om met zulke cijfers? Waar zitten de mogelijkheden voor Cisco in de digitale wereld. We vragen het aan Edwin Prinsen, CEO Cisco Nederland.

Ruud Koornstra
Het kabinet zat op een hutje op de hei en ondertussen verliepen de natuurlijke grondstoffen van de aarde, die we dit jaar op konden gebruiken. Het was dus, zeer vroeg dit jaar, World Overshoot Day. Niets over gehoord of gelezen? Daar komt Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer verandering in brengen.

Pitches
Iedere dag starten er in Nederland nieuwe ondernemers, met nieuwe ideeën die nieuwe bedrijven starten. Op vrijdag nodigen we er TWEE uit. Zij mogen in Zakendoen Met hun business komen pitchen. Vandaag zijn dat Erik Kuiper-van den Berg van BINK! Underwear, dat een eigen collectie boxershorts op de markt brengt en Rogier Pieters van Pieters van der Heide, dat advocatenkantoren gaat helpen bij het aanbieden van hun diensten via het internet.

Ook aan tafel investeerder Don Ginsel van Principe Management. Hij zal de pitches beoordelen en deze startende ondernemers ook voorzien van advies.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen