Zakendoen19 aug '14 15:55Aangepast op 20 aug '14 17:13

Uitzending 20 augustus | BSUR, OpenCompanies en Blippar

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam en Ben van der Burg doen zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam

Marijke Roskam
Marijke Roskam

Ze maken alle producten na, met succes. China doet het goed, zeker nu alle luxe artikelen ook voor de bevolking binnen handbereik zijn. De producten zijn er, nu de merken nog. Voor marketeers is China het walhalla van de mogelijkheden. Hoe zet je een merk neer in China en hoe bouw je de juiste reputatie. BSUR in Shanghai is daar al drie jaar mee bezig. Wilbert Kragten zit normaal in Shanghai, maar is vandaag te gast.

OpenCompanies
Weten met wie je zaken doet. Iedere ZZP'er zou daar meer aandacht aan moeten besteden. En bedrijven moeten zich ook transparanter presenteren, om zo de juiste mensen aan te trekken. Via het platform OpenCompanies kunnen bedrijven inzicht geven in hun bedrijf en financiële gezondheid. Net als bij een vakantie boeken, kun je als klant of leverancier je review achterlaten en zo ook weer de juiste keuze maken. Willemijn Welten van OpenCompanies.nl is te gast.

Blippar
Eerder dit jaar nam Het augmented reality bedrijf Blippar Layar over. Daarmee leken we een mooi bedrijf te verliezen. Maar Blippar opent een kantoor in Nederland. Augmented reality is het platform voor merken, adverteerders en uitgevers. Directeur Blippar Benelux, Arjen de Vries vertelt over de mogelijkheden binnen de Benelux voor deze technologie.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen