Zakendoen18 dec '13 11:55Aangepast op 23 dec '13 08:55

Zakendoen Met 18 december | Flexwerkers, Travelbird en groeikracht

Auteur: BNR Webredactie

Frits Huffnagel en Ben van der Burg doen zaken vanaf het kantoor van Albron Catering in De Meern.

Flexwerken
De flexmarkt groeit hard in Nederland. Toch lijken we nog niet voorbereid op de hoeveelheid flexwerkers en de onnodige hoge kosten die een flexibele arbeidsschil met zich meebrengt. Waar zitten de verbeterpunten en wat is de kracht van flexwerken? Aan tafel hebben we Jurriaan Koops, directeur van de ABU, Rob de Laat, directeur Staffing MS en mede-auteur van het boek ‘Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid’ en de directeur van Albron Catering Teun Verheij.

Travelbird
De online reisbranche doet het goed. En dat ondanks de crisis. Met een groei van 12 procent ten opzichte van vorig jaar doen de webwinkels prima zaken. De Nederlandse reissite Travelbird plukt hier ook de vruchten van. Ze opereren nu in acht Europese landen en breiden graag verder uit. Te gast zijn de oprichters, Symen Jansma en Dennis Klompalberts.

Het Geheim van Groeikracht
U wilt groeien met uw onderneming, maar weet niet hoe en is het eigenlijk wel het juiste economische klimaat? Bovendien, wat is groeikracht? René Savelberg is de voormalig ceo van McDonald’s Nederland en schreef het boek ‘Het Geheim van Groeikracht’. Hij legt uit hoe bedrijven in deze onstuimige tijden kunnen blijven groeien.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen