Zakendoen11 jun '13 09:04

Zakendoen Met | LeasePlan, creatief talent en Inner-teams

Auteur: BNR Webredactie

Vandaag doet Diana Matroos zaken vanuit restaurant Luden in Den Haag

LeasePlan
Al acht jaar lang zit Berno Kleinherenbrink achter het stuur van één van de grootste leasemaatschappijen van ons land. En in die periode liep het economisch niet echt gesmeerd. De drie dubbele-dip had grote gevolgen voor zijn onderneming: 30 procent minder auto's werden dit jaar aangevraagd. Hoe ga je daarmee om?

eFocus
Van alle mensen in Nederland die een auto kopen, snuffelt 25 procent eerst eens rond op internet. Zaak dus voor dealers om je daar goed te profileren. Zoals iedere dinsdag is, Jasper Leunk, internetstrateeg bij eFocus te gast.

Innter-teams
Marc van Bommel is ceo van Innerteams en richt zich op kennis en ervaring binnen bedrijven die niet is vastgelegd in documenten, maar in de hoofden van de medewerkers zit. De onderneming doet dat door alle medewerkers in een profiel vast te leggen en daarin staat wat hun kennis en expertise is. Zo kun je dus gemakkelijk met je smartphone de juiste persoon zoeken op een bepaald onderwerp.

Stichting Rauw
Crisis leidt tot creativiteit. Reinier Steures maakt zich hard voor de ontwikkeling van jong talent met zijn Stichting Rauw. Hij ontwikkelde een cross mediaal platform waar je pragmatische tips krijgt om de carrièreladder te kunnen beklimmen.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen