Zakendoen10 jun '13 10:47Aangepast op 12 jun '13 10:54

Zakendoen Met | NVM, vogelradars en Henk van den Broek

Auteur: BNR Webredactie

Vandaag doet Annette van Soest zaken vanuit het DeLaMar theater in Amsterdam. Daar is de Nationale Finale Jong Ondernemen.

Nederlandse Vereniging voor Makelaars
De bodem van de huizenmarkt is nu eindelijk in zicht. Verwacht wordt dat de prijzen volgend jaar zullen stabiliseren en het lang verwachte herstel dan eindelijk zijn intrede zal doen. Is het al feest bij de makelaars? Te gast is Ger Hukker, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en met hem praten we uitgebreid over de meest recente ontwikkelingen in de huizenmarkt.

De wereld veroveren met vogelradars
Ze zijn nog geen drie jaar actief, maar nu al worden hun producten op bijna alle continenten gebruikt. Siete Hamminga is van Robin Radar Systems en vandaag onze wereldveroveraar. Het bedrijf ontwikkelt radarsysytemen die vliegvelden kunnen gebruiken om vogels in de gaten te houden.

Beurs
Wie zijn de grootste dalers en welke bedrijven noteren juist goede cijfers? De laatste ontwikkelingen op de beurs vertelt Joost van Leenders van BNP Paribas Investment Partners.

Coachende ondernemers
De Dutch Dream Foundation koppelt ervaren topmanagers aan ondernemers die een jaar lang 1-op-1-coaching krijgen. En zo trekken D-Reizen-topman Henk van den Broek en fastfoodondernemer Emrah Yurtmaz al sinds november vorig jaar met elkaar op. We praten uitbreid over hun ervaringen. 

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen