Zakendoen25 jan '12 12:33Aangepast op 26 jan '12 00:18

Zakendoen Met | Ambassadeurs in Qatar en Londen

Auteur: Thijs Baas

Zakendoen met Frits Huffnage komt vandaag vanuit café Luden aan het Plein in Den Haag.

De zakenpartnervan Frits Huffnagel is one minute coach en oud proftennis coach Victor Mion.

“Van alle markten thuis.” Dat is het motto van de ambassadeursconferentie die nu – hier in Den Haag – plaatsvindt. Moeten ambassadeurs steeds vaker denken als marktkoopman? Frits Huffnagel doet zaken met de Nederlandse ambassadeur in Qatar – John Groffen – en de Nederlandse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk, Pim Waldeck.

Lederen zetels, kunst aan de muur, kroonluchters aan het plafond en de stakeholders aan tafel. Het centrum van de macht binnen het bedrijf is nog steeds de boardroom. Voor het boek ‘Tables of Power 2’ beschreef en fotografeerde Jacqueline Hassink uiteenlopende boardrooms van grote bedrijven in Europa.

Voor de opsporing van wapens, drugs en geld gebruiken we steeds vaker technologie. GPS-tracking, röntgenapparatuur en metaaldetectoren. Maar het echt speurwerk blijft nog steeds het domein van Bobbie en kommissar Rex. Tim Wortman leidt speurhonden op en heeft als enige met zijn bedrijf een Europees certificaat gekregen.

Hoe kun je als club of bedrijf samen sparen en ook allen de rekening bekijken. Maurits van Rijckevorsel bedacht met zijn bedrijf Paypool een nieuwe methode. Hij komt zijn bedrijf pitchen.

En de laatste ontwikkelingen op de beurzen van Raphael Prins van Fintessa Vermogensbeheer.


Zakendoen Met is iedere werkdag live te beluisteren van 12.30 tot 14.00 uur, en komt op woensdag 25 januari live vanaf café Luden.  Klik hier voor de liveplayer.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen