Zakendoen8 mei '12 11:59

Zakendoen Met | Autodaten, naamkaartjes en showpad

Auteur: Anne-Greet Haars

Vanuit het Wereldmuseum in Rotterdam doet Frits Huffnagel dinsdag zaken met Hemmie Kerklingh, oprichter en directeur van ConnectCar.

Frits Huffnagel
Frits Huffnagel

Autobedrijf Pon stapte kort geleden in het autodaten en nam een flink belang in het autodeelbedrijf Greenwheels. Is het een droomdeal of vooral een noodsprong van zowel Pon als Greenwheels? Over waar we nu en vooral waar het heen gaat met autodaten, praat Frits Huffnagel vandaag met Hemmie Kerklingh van ConnectCar.

Naamkaartje
Een vreemde aanspreken op een congres of netwerk-event. Voor veel mensen blijft het lastig. Want hoe weet je nou of jullie interesses matchen? Een nieuw soort naamkaartje moet daarbij helpen. Onno Bos, mede-oprichter van Badge2Match, vertelt er alles over.

Pitch
Met het EK voetbal in aantocht worden er weer tientallen Oranje-gadgets bedacht. De één is nog gekker dan de andere. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kratstoel? Jaco Melse heeft de EK-kratstoel ontworpen en doet zijn pitch hierover in Zakendoen Met.

Showpad
Hoe kan je als bedrijf je verkopers in het veld 24 uur per dag op de hoogte houden van alles wat er in je bedrijf speelt? En hoe houd je bij wát je vertegenwoordigers precies doen? Een Belgische iPad-app heeft de oplossing en Apple is enthousiast. Pieterjan Bouten, bedenker van ‘Showpad’, is daarover te gast.

Wereldveroveraar
Johnny Boer van de Librije heeft zijn oog laten vallen op het duurzame wegwerpservies van Thomas Kascha. Dat is goed nieuws voor de wereldveroveraar.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen