Zakendoen4 jun '13 10:17Aangepast op 4 jun '13 10:51

Zakendoen Met | Beelden aan Zee, eFocus en Sprout

Auteur: BNR Webredactie

Vandaag doet Frits Huffnagel zaken vanaf de Exact Master Editions op de Nyenrode Business University

Russia XXI
Museum Beelden aan Zee is één van de weinige musea in Nederland die zonder subsidie draaien. Bijna 20 jaar geleden opgezet door de toenmalige baas van Robeco en zijn vrouw, Theo en Lida Scholten. Nu heeft Jan Teeuwisse  de leiding. Morgen opent prinses Beatrix er de grote overzichts-tentoonstelling Russia XXI, met moderne Russische kunst.

eFocus
Een middagje kunst kijken of middagje ronddwalen tussen historische objecten. Ook daar komt social media bij kijken. Musea over de hele wereld zetten zich in voor de mooiste online presence. En daar valt wat te winnen, want het kan veel extra bezoekers trekken, zegt Jasper Leunk, internetstrateeg bij eFocus.

Sprout
Jong, gedreven en niet te stuiten. De 25 onder de 25. De lijst van 25 meest veelbelovende ondernemers van Nederland. Donderdag maakt Sprout de winnaar bekend, maar wij praten alvast over de kanshebbers met de samensteller, Karin Husslage, van deze lijst.

Standard Business Reporting
Kees Leijs
, directeur van accountantskantoor Kop of Munt en Eric Melse, senior onderzoeker en docent accountancy aan de Hoge school van Amsterdam. Met beide heren praten we over Standard Business Reporting. 80 procent van de MKB-ers heeft er nog nooit van gehoord en toch doen ze het al een half jaar lang. Want deze electronische standaard voor belastingaangifte is  sinds 1 januari wettelijk verplicht. Nu hoor ik u denken, dat regelt mijn accountant toch allemaal? Klopt, maar wat de meeste ondernemers vergeten is dat zijzelf hun business kunnen verbeteren door zich hierin te verdiepen.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.

Gerelateerde artikelen