Zakendoen5 jun '13 10:56Aangepast op 5 jun '13 13:32

Zakendoen Met | Bergman Clinics, ZKN en The Shield Group

Auteur: BNR Webredactie

Vandaag doet Frits Huffnagel zaken vanaf het zorgcongres van de Zelfstandige Klinieken Nederland in Rotterdam.

Bergman Clinics
De zorg moet steeds doelmatiger en efficiënter. Zelfstandige klinieken ruiken hierdoor hun kans schoon. Zij stellen namelijk dat ze 20 procent goedkoper zijn dan onze ziekenhuizen. Wat betekent dit voor de verhoudingen in de zorgwereld? Daar gaan Jaap Maljers, oprichter en mede-eigenaar van Bergman Clinics en Jak Dekker, voorzitter van ZKN, antwoord op geven.

Blue Bird Network
Een jurist, een boekhouder en een marketeer. Je hebt ze vaak allemaal nodig bij het opzetten van een eigen bedrijf. Om de startende ondernemer beslagen ten ijs te laten komen, biedt Blue Bird Network ze als 1 pakket van specialisten aan. Jaimy Lieuw a Len, mede-eigenaar van Blue Bird Network, gaat vrijdag van start met de nieuwe dienst voor MKB-ers.

Beurs
De laatste ontwikkelingen op de beurs worden doorgenomen met Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbeheer.

The Shield Group
Hans van der Wart werd aangetrokken om The Shield Group te laten groeien. En die opdracht heeft hij niet licht opgenomen. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in het opsporen van asbest, schimmels, legionella, houtrot, radon, pcb's en  andere gevaarlijke stoffen, doet de ene overname na de andere.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen