Zakendoen31 jan '13 11:22

Zakendoen Met | Online marketing, techniek en retail

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Rens de Jong komt vandaag vanuit Huis ter Duin in Noordwijk

Rens de Jong
Rens de Jong

Igor Beuker
Als je door klanten wordt geliket op Facebook of actief wordt gevolgd op twitter, dan doet dat wonderen met je imago. Toch is het bepaald niet makkelijk om dit voor elkaar te krijgen. Oud-voetballer Igor Beuker en tegenwoordig marketingspecialist weet hoe je als ondernemer social media effectief kunt inzetten.

Nederland innoveert
Veel werk maar te weinig handjes. Het tekort aan techneuten loopt dit jaar op tot maar liefst 63.000 niet ingevulde vacatures. En dus wordt er weer eens een nieuw initiatief gelanceerd. Morgen is de aftrap van Nederland Innoveert, een tweedaags event dat technisch talent moet warm maken voor een baan als techneut.  mede-initiatiefnemer van het event Ralph van Hessen, directeur van van communicatiebureau Winkelman van Hessen over dit event techniek weer booming moet maken.

E-markteting
In weinig landen in de wereld wordt ZOVEEL via internet gekocht als bij ons en dat merken de stenen winkeliers maar al te goed. Onlangs nog werd Schoenenreus failliet verklaard en bij veel andere mkb'ers staat het water tot aan de lippen. Cor Molenaar, bijzonder hoogleraar e-marketing aan de Erasmus Universiteit en schrijver van het boek Red de Winkel, heeft voor die retailers oplossingen.

Businessapps
Geerten van Hooff
van TaF Media bespreekt weer de laatste apps op zakelijk gebied.

Ben van der Burg
Oud-topschaatser Ben van der Burg en tegenwoordig IT-ondernemer schuift aan als co-host.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen