Zakendoen28 mei '13 12:29Aangepast op 30 mei '13 13:35

Zakendoen Met | Bata Industrials, Woodstacker en business-modellen

Auteur: BNR Webredactie

Vandaag doet Frits Huffnagel zaken vanuit restaurant Het Zalmhuis in Rotterdam.

Bata Industrials
In het Brabantse Best zit een van de pareltjes van de Nederlandse maakindustrie verborgen. Niet heel bekend bij het grote publiek maar wel bij de Londense en de Deense politie. Die zweren namelijk bij de schoenen van Bata Industrials, één van 's werelds grootste fabrikanten van industriële schoenen. De directeur, Harm Daem, is te gast.

Facebook
Jasper Leunk, internetstrateeg bij eFocus  vertelt of Facebook een andere strategie moet gaan voeren. Ze zijn nog altijd met afstand de grootste, toch moeten ze zich bij Facebook langzaam maar zeker een beetje zorgen gaan maken. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 20 procent van de jongeren Facebook ziet als belangrijkste sociale netwerk. Vorig jaar was dat nog 30 procent.

Woodstacker
Een containerwoning - daar ga je alleen even tijdelijk wonen. Ten minste, zo is dat nu. De oprichters van Woodstacker willen daar verandering in brengen. Één van de oprichters is te gast: Jurrian Knijtijzer.

Briljante businessmodellen
Jeroen Geelhoed is eenvan de schrijvers van Briljante Businessmodellen, een boek waarin het succes van ware cashflowgeneratoren wordt ontrafeld.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen