Zakendoen15 nov '13 12:43

Zakendoen Met | Founders Carbon Network, duurzaamheidsnieuws en businessapps

Auteur: BNR Webredactie

Ruud Hendriks doet zaken vanuit de BNR-studio in Amsterdam

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Founders Carbon Network
Premier Rutte is vandaag in China met in zijn kielzog een handelsmissie met zo'n 14 Hollandse CEO's. Maar wat de premier kan, kunnen wij ook, moet Merlin Melles gedacht hebben. Met haar exclusieve high-end business netwerk fCN  organiseert ze volgende week een handelsreis naar Shanghai. 35 topondernemers gaan met haar mee.

Duurzaam nieuws
Ruud Koornstra was deze week bij de innovatie estafette in de RAI. Het meest opvallende was misschien wel dat Minister Schultz zonder handen over de A10 reed. Is dat het toppunt van innovatie?

Businessapps
Welke app mag je als zakenman of vrouw absoluut niet missen of moet je op zijn minst een keer uitgeprobeerd hebben? Geerten van Hooff van TaF Media heeft er weer een aantal op een rijtje gezet.

Pitch
Iedere vrijdag krijgen startende ondernemers bij Zakendoen Met de kans om zich aan de buitenwereld te presenteren. Vandaag zijn dat Rob van de Star van Croqqer en Olaf van Schagen van DokterVrij. En Bernd Mintjes, CEO van InvestorMatch, kijkt of deze starters interessant zijn om in te investeren.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen