Zakendoen22 feb '13 11:26

Zakendoen Met | DJ Ferry Corsten, medicijn-ondernemer, Menno Lanting

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met vandaag vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Ferry Corsten
Toonaangevende festivals, cd-releases en draaitafelvirtuozen die al jaren in de wereldtop meedraaien. De Nederlandse dance-scene is jaarlijks goed voor een omzet van bijna 600 miljoen euro. Een van de Nederlandse hoofdrolspelers in die business is Ferry Corsten. Jaarlijks verzorgt hij zo'n 125 optredens, overwegend in verre oorden als de Verenigde Staten en en Australië. Ondertussen runt hij thuis in Rotterdam het bedrijf dat zijn eigen merk exploiteert.

Medicijn-ondernemer
Banken blijven aarzelen en dus is het privaat kapitaal dat ervoor zorgt dat OrgaNext binnen nu en drie jaar waarschijnlijk een nieuw spierversterkend medicijn op de markt kan brengen. Het Arnhemse bedrijf werd opgericht door Marjanne Prins. Zij begon na een internationale carrière van 23 jaar bij het farmaceutisch concern Organon voor zichzelf.

De slimme organisaties
Wat in het verleden nog goed werkte, blijkt in tijden van grote verandering een recept voor falen. Die boodschap moeten ceo's volgens Menno Lanting goed in hun oren knopen. Lanting is leiderschapsexpert en auteur van bestellers als Iedereen CEO en Connect! De slimme organisatie is zijn nieuwste boek, bedoeld als wake-up call voor alle ceo's en directeuren die niet vol inzetten op digitale technologie binnen hun organisatie.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen