Zakendoen1 dec '11 11:56Aangepast op 1 dec '11 13:13

Zakendoen Met | OTTO, Microsoft, FD Gazellen

Auteur: Maurice Driessens

Zakendoen Met is donderdag te gast op het TEDxWomen event in het Van Goghmuseum in Amsterdam. 

Image

De werkloosheidcijfers in de eurozone staan op het hoogste niveau ooit. Maar Nederland doet het samen met Luxemburg en Oostenrijk relatief goed. 

De grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa – OTTO Work Force - heeft dagelijks zo’n 10.000, vooral Poolse, uitzendkrachten aan het werk door heel Europa. Wat merkt het bedrijf van de eurocrisis? Frits Huffnagel doet zaken met Frank van Gool, directeur van OTTO Work Force.

En:
Wat is het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke ambitie. Gonnie Been van Microsoft Nederland heeft daar een eigen visie op en legt uit.

Verder:
De afgelopen drie jaar steeg zijn bedrijf Payroll Works met maar liefst 918 procent. Dat deed niemand in Nederland hem na, en daarom ontving hij gisteravond ook de FD Gazelle Award voor het snelst groeiende Nederlandse bedrijf. Julius Kousbroek, medeoprichter en directeur van Payroll Works  is te gast.

En wereldveroveraar Martijn Bos van Boska Holland schuift aan.

Zakendoen Met Frits Huffnagel, donderdag live van TEDxWomen in het Van Goghmuseum in Amsterdam. ZDM is iedere dag te beluisteren van 12.30 tot 14.00 uur. Kijk verder voor frequenties en meer programmagegevens.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen