Zakendoen30 dec '12 22:19Aangepast op 31 dec '12 15:46

Zakendoen Met | Zeperds van Zuckerberg en tobbende topmannen

Auteur: Thijs Baas

BNR Zakendoen Met René de Monchy komt vandaag vanuit de BNR-studio. Een bijzondere uitzending, waarin wordt teruggeblikt op het businessjaar 2012.

Van de zeperd van Zuckerberg via de miraculeuze redding van autofabriek NedCar naar de veelbesproken afwezigheid van Akzo-Nobel topman Ton Büchner.

Te gast zijn Jos Versteeg, analist van Theodoor Gilissen, Pieter van der Werff, BNR-beurscommentator en Mark Verheijen, VVD-Kamerlid en eerder dit jaar als Gedeputeerde in Limburg nauw betrokken bij de redding van NedCar.

Hij is een verwoede wintersporter en het viel hem op dat hij elke keer weer zijn vrienden kwijt was op de piste. En dat bracht hem op een idee. Timan Rebel krijgt één minuut de tijd om zijn Snowciety app te pitchen.

Roel van Winssen van Van Winssen Personeel & Salaris en auteur van een e-book over meer salaris. Blijft de mogelijkheid om te onderhandelen over het salaris beperkt tot één keer per jaar? Van Winssen zal het uit de doeken doen.

Directeur Marceau Mureau van Insulinde Groep, waaronder ook DZU Uitvaartkisten valt, schuift aan bij René de Monchy. Het imperium van de Mureaus omvat vastgoed, webshops en sinds een jaar of tien ook DZU.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen