Zakendoen1 feb '12 11:15Aangepast op 1 feb '12 13:42

BNR Zakendoen Met | Indoor schaatsen en skiën, starters, lege autostoelen verhuren

Auteur: Harmen Simon Teunis

Zakendoen met Ruud Hendriks vanuit Café Luden in Den Haag.

Schaats,- en skicentrum de Uithof in Den Haag was jarenlang een zorgenkindje. Het dak stortte in, koelleidingen die sprongen en als klap op de vuurpeil ging het bedrijf failliet. Toch zit het bedrijf nu weer in de groene cijfers. Succesvol ondernemen in een notendop. Te gast is Eugène de la Croix, directeur van de Uithof.

Nederlandse start-ups in Duitsland
Steeds meer Nederlanders die een bedrijfje beginnen, zoeken hun geluk in Duitsland. Vooral Berlijn heeft een enorme aantrekkingskracht voor Nederlandse start-ups. Willen Nederlandse ondernemers een graantje meepikken van de gunstige economische situatie bij onze oosterburen? Te gast is Johan Spijksma, exportadviseur bij de Nederlands – Duitse Handelskamer.

Starters in de ICT
Stel: je bent een startende ondernemer in de ICT branche. Je hebt een product, maar ook nog een heleboel vragen over ondernemen. Bij wie kun je dan terecht? Sinds begin januari is het antwoord daarop: Newbeez.nl. Michel van Schie legt uit.

Lege autostoelen verhuren
Dagelijks staan we ons te ergeren aan de benzinepomp. Want voor autorijden is een steeds dikkere portemonnee nodig. Heeft u misschien al overwogen uw lege autostoelen tegen een vergoeding te verhuren? Dat kan via de nieuwe app Toogethr van Martin Voorzanger.

En de laatste ontwikkelingen op de beurzen hoort u van Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen