Zakendoen28 jan '13 10:55

Zakendoen Met | Facebook, vrouwen in de bouw en IENS Seatme

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Rens de Jong komt vandaag vanuit hotel Manhattan in Rotterdam.

Rens de Jong
Rens de Jong

Graph
Facebook heeft komende maand alweer twee jaar een eigen vestiging in Nederland. Een periode waarin het gebruik van het social media platform maar liefst verzevenvoudigde! Indrukwekkende groeicijfers, maar hoe zit dat nou met die advertentie-inkomsten? Mogelijk is de nieuwe zoekfunctie Graph dan eindelijk de kip met de gouden eieren. Rens de Jong vraagt het aan Arno Lubrun, directeur van Facebook Benelux.

Vrouw in de bouw
Die komen we niet zo vaak tegen en vrouwen in topfuncties in de bouw al helemaal niet! Maar één op de vijf architecten in Nederland is een vrouw. Femke Feenstra, sinds kort mede-directeur van De Jong Gortemaker Algra architecten en ingenieurs is een van die vrouwlijke architecten in Nederland. Pakt zij de zaken anders aan dan haar mannelijke collega's?

IENS Seatme
Er moest iets gebeuren. Verder groeien was eigenlijk niet meer mogelijk en dus besloten de twee restaurant-sites dat het misschien maar beter was om samen te gaan. Aldus geschiedde. Het populaire Iens en Seatme gaan nu gezamenlijk de strijd aan met die andere speler in de markt: Couverts van RTL. Iens Boswijk over de business achter de restaurantbezoeker.

Pitch
In huurhuizen kun je vaak weinig aan je keuken doen om het er leuk uit te laten zien. De keuken moet weer in oude staat hersteld worden. Maar u kunt de keukenkastjes toch opleuken. Peter Versteeg pitcht zijn idee van de plkID-vellen, plakideevellen.


Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen