Zakendoen7 mei '13 17:39

Zakendoen Met | Belsimpel, pitches en zakendoen in Mekka

Auteur: Lamyae Aharouay

Vandaag doet Frits Huffnagel zaken vanuit Café Luden in Den Haag.

Belsimpel
Vanuit een studentenkamertje in Groningen wisten Jeroen Elkhuizen en Jeroen Doorenbos de webshop Belsimpel uit te bouwen tot een winstgevend bedrijf. En hoe. De omzet in 2012 toont een stijging van 150% ten opzichte van 2011. Met hun succes wisten ze vorig jaar de vierde plek te bemachtigen op de Deloitte Technology Fast 500, de jaarlijkse competitie voor snelgroeiende technologiebedrijven uit Europa. Wat ligt ten grondslag aan dat succes en hoe gaan zij om met de snel veranderende behoeftes op de telecommarkt?

Pitches
Zoals iedere woensdag voorziet business angel Maasbert Schouten ook deze week twee pitches van commentaar. Deze week worden die gehouden door Sander Kamstra van incassoplatform Payt en Myrna van Gijzen van L1quid Drinks.

Mekka
Nog maar een paar maanden geleden was Menno de Vries, directeur van familiebedrijf Maars, genoodzaakt om dertig van zijn werknemers te ontslaan. Nu heeft hij een mega-opdracht binnengehaald: bijna 250 vierkante meter aan systeemwanden  en 7000 deuren plaatsen in Mekka. Wat komt er kijken bij Zakendoen in Saoedi-Arabië?

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen