Zakendoen22 okt '13 10:23Aangepast op 22 okt '13 13:03

Zakendoen Met | Life Science, online assessments en medische voeding

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Diana Matroos komt vandaag vanaf het Utrecht Science Park.

Utrecht bruist. De regio is de meest competitieve van Europa en met het Utrecht Science Park een broeinest voor innovatieve bedrijven. De ambities van de plek waar bedrijven zorg en wetenschap samenkomen zijn groot en de komende jaren wordt er maar liefst een miljard euro in het gebied geïnvesteerd. Hoe dat geld wordt besteed vertelt Marjan Oudeman, bestuursvoorzitter van de Universiteit Utrecht

Traintool
Online studieprogramma’s zijn niets nieuws, maar nu lijkt de markt voor personeelstrainingen zich ook te verplaatsen naar het internet. Geen training in een zaaltje met systeemplafonds en koffie en thee. Nee gewoon plaatsnemen achter de webcam. Maar werkt dat eigenlijk wel? Te gast is Peter van Reijden van Traintool.

Nutrica Medische Voeding
Innovaties op het gebied van medische voeding komen voortaan uit Utrecht. In een gloednieuw onderzoekscentrum werken honderden wetenschappers aan de nieuwste technologieën. Volgens Hanno Capon, hoofd Research en Development van Nutricia Medische Voeding, gaat het om een relatief kleine, maar wel één van de snelst groeiende afdelingen, binnen het immense Danone Concern.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen