Zakendoen25 jan '13 10:42

Zakendoen Met | Allen & Overy, Groupon en financieel toptalent

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Ruud Hendriks komt vandaag vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Allen & Overy
Arnold Croiset van Uchelen begon zijn carrière ooit als medewerker burgerlijk recht in Groningen, tegenwoordig runt hij het kantoor van Allen & Overy in Amsterdam. Ruud Hendriks gaat uitgebreid met in gesprek, over het bijstaan van grote corporates, werken voor de koningin en het imago van de advocatuur. Van Uchelen geeft toe dat grote kantoren tegenwoordig jacht maken op elkaars toptalent.

Financieel toptalent
En wanneer we het hebben over talent, dan komt al gauw de naam van Ralf Knegtmans naar boven drijven. Elke vrijdag te gast in dit programma en vandaag behandelt hij de resultaten van een nieuw onderzoek naar de arbeidskansen van financial professionals. Hoewel 2012 voor deze groep geen goed jaar was, zijn de vooruitzichten toch weer iets beter.

Groupon
Na Ralf is het de beurt aan Jan-Willem Kaasschieter, sinds kort de directeur bij Groupon Nederland. Het is snel gegaan met dit nog jonge bedrijf. Rond 2008 opgericht, als een komeet omhoog geschoten maar tegenwoordig ook mikpunt van kritiek. Hoe Groupon daarmee omgaat en zich de komende jaren definitief wil vestigen in het online landschap van de Benelux, daarover komt Kaasschieter uitgebreid vertellen.   

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.

Gerelateerde artikelen