Zakendoen8 mrt '13 12:00

Zakendoen Met | Reed Business Media, Slaapcursus en Marriot

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Rens de Jong komt vandaag vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Reed Business Media Nederland
Tegen de stroom in maakt uitgever Reed Elsevier winst. Welke strategie zit daar achter en kan elke uitgeverij daarmee succes boeken? Te gast is Peter de Mönnink, ceo van Reed Business Media Nederland en Reed Business International. Het bedrijf zet steeds nadrukkelijker in op digitale media

Slaapcursus
De één ziet zijn kussen en slaapt meteen, terwijl de ander heel de nacht ligt te woelen en te piekeren. Frank Wijn is weliswaar gepensioneerd, maar ziet voor zichzelf nog lang geen plek achter de geraniums. Hij is eigenaar van Morpheus slaapcursussen en heeft tips voor elke drukbezette manager en ondernemer om 's nachts nooit meer wakker te liggen.

Marriott
Bij Marriott denkt u in eerste instantie aan luxe. Toch zet de hotelketen nu ook 150 budgethotels op, waaronder een in Amsterdam. Rex Nijhof is general manager van Marriott Amsterdam en vertelt waarom het bedrijf deze ambitieuze plannen juist in deze tijd wil uitrollen.

Verder zijn natuurlijk ook weer te gast Ralf Knegtmans met zijn carrière-rubriek en Martine Wolzak met het laatste beursnieuws.

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 12:30 uur tot 14:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen