Zakendoen16 feb '12 11:10Aangepast op 16 feb '12 13:55

Zakendoen Met | Schrobbelèr, zonne-energie en flirten

Auteur: Bart Tuinman

Morgen barst in Eindhoven en omliggende gebieden het carnaval weer los. Naast een verkleed-outfit hoort daar voor veel mensen ook een Schrobbelèr bij.

Jan Eijsermans is de kleinzoon van oprichter van Schrobbelèr Jan Wassing en werkzaam als marketing- en salesmanager. Frits Huffnagel bespreekt met hem hoe hij zaken doet.

Zonne-energie
Is zonne-energie nog hot? In Eindhoven vinden ze van wel! Vanmiddag worden er voor het eerst de Dutch Solar Awards uitgereikt, aan bedrijven die een koppositie op het gebied van zonne-energie innemen.

Flirten
Als start-up ondernemer moet je meer kunnen dan alleen een goed product op de markt brengen. Als je groots denkt, moet je ook kunnen flirten. Zo verleid je een multinational. Beeldschermenfabrikant Liquavista wist Samsung te verleiden en is nu ruim een jaar in handen van de Koreanen.  Johan Feenstra, CEO van Samsung R&D in Eindhoven praat erover.

Draken
Draken, geiten en eenhoorns. Je komt ze allemaal tegen in het bos, maar ook op straat. Niek Otten laat ons met zijn nieuwe bedrijf StoriOes weer fantaseren.

Zakendoen Met Frits Huffnagel komt woensdag van 12.30 tot 14.00 uur vanuit het conference center the Strip op de High Tech Campus in Eindhoven.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen