Zakendoen31 aug '12 12:46

Zakendoen Met | Ondernemers, musea en ruimtevaart

Auteur: Harmen Simon Teunis

Zakendoen Met met Ruud Hendriks komt vandaag vanuit Hotel Huis te Duin in Noordwijk. Zijn zakenpartner is Frank van Leer, businessconsultant en schrijver van het boek 'Verkopen met tegenwind'.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Op de website laatonsondernemen.nl roept mijn tafelgast Rendert Algra, voorzitter van brancheorganisatie voor uitzend- en bemiddelingsbedrijven NVUB, ondernemers op om hun stem te laten horen. Hij is woest op politiek Den Haag. Ondernemers moeten samen ideeën ontwikkelen waar de politiek niet omheen kan.

Museum
Het Rijksmuseum Twente redden van de ondergang. Deze zware taak heeft directeur Arnoud Odding op zich genomen. De Raad voor Cultuur wil de subsidie van het museum van 3,4 miljoen terugbrengen naar  2,4 miljoen. Niet voldoende om de deuren open te kunnen houden voor het publiek.

Dutch Space
Een feestelijk onthaal voor André Kuipers in Noordwijk gisteren, maar de ruimtevaartsector zelf viert alles behalve feest. De industrie wacht met spanning de komst van een nieuw kabinet af. Bart Reijnen, directeur van Dutch Space en voorzitter van branchevereniging SpaceNed, komt vertellen wat de ruimtevaarttechnologie voor ons dagelijks bestaan betekent.

Pitch
Maak van een leeg winkelpand een reclamebord. Dat is het idee van twee jonge ondernemers en één daarvan mag ons van dit idee overtuigen: Thimo Bons. Hij krijgt één minuut om zijn idee te pitchen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen