Zakendoen13 dec '12 18:50

Zakendoen Met | Zonnebanken, You-topia en de uitzendbranche

Auteur: Pieter van den Akker

In de herfst- en wintermaanden kampt zowat de helft van Nederland met een tekort aan vitamine D. Zonnebankketen Sunday's springt daar vol op in met speciale lampen die zorgen dat je lijf dit spul aanmaakt.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

En wat blijkt: niet alleen vrouwen, maar ook mannen zitten daarop te wachten. Te gast in BNR Zakendoen Met is Rob Bontje, algemeen directeur van Sunday's, de grootste zonnebankketen van Nederland.

Het schimmige imago dat zonnebankstudio's vroeger hadden is er nu wel redelijk af. Toch is het nog steeds lastig om mannen binnen te halen en daar valt voor Sunday’s dus nog een wereld te winnen.

You-topia
Verder gaat presentator Ruud Hendriks het hebben over de virtuele wereld. Een wereld om in te leven, te werken en te winkelen. En dat houdt in: niet meer elke dag op kantoor, 's nachts vanuit bed mailtjes wegwerken en 's ochtends lekker uitslapen. Welkom in de wereld van Erik Veldhoen, die het boek You-topia schreef.

Uitzendbranche
De uitzendbranche wordt ook wel de graadmeter van de economie genoemd. En als we kijken naar de groei die deze sector in 2013 haalde, dan stemt dat niet erg hoopvol voor het jaar dat komen gaat. Overleven en innoveren, daarover gaan Raymond Puts (directeur Unique Nederland) en Ralf Knegtmans (managing partner De Vroedt & Thierry Executive Search) praten.

Zakendoen Met Ruud Hendriks komt vrijdag voor de verandering eens vanuit de BNR-studio in Amsterdam.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen