Zakendoen3 jul '12 10:06

Zakendoen Met | JSF, twitteren en zeilen

Auteur: Fleur de Bruijn

Zakendoen Met Frits Huffnagel komt vandaag vanuit de BNR-studio. Zakenpartner is Esther Raats-Coster, Voorzitter van Platform Zelfstandige Ondernemers PZO.

Frits Huffnagel
Frits Huffnagel

De Tweede Kamer buigt zich donderdag over de toekomst van de JSF. Wordt er na tien jaar eindelijk een knoop doorgehakt over het gevechtsvliegtuig? En wat betekent dit voor Nederlandse bedrijven die aan de JSF werken? Huffnagel vraagt dit aan de topman van Stork, Sjoerd Vollebregt. Stork produceert onder andere vliegtuigonderdelen voor de JSF.

Social media
Tweets, statusupdates of connecties. Sociale media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch zijn nog veel ondernemers huiverig om via sociale media zaken te doen. Hoe kun je als bedrijf de digitale snelweg optimaal benutten? Dit vraagt Frits Huffnagel aan Jan Willem Alphenaar. Hij schreef het boek Simpel. Zakendoen met social media.

Volvo Ocean Race
De Volvo Ocean Race kan elk moment finishen. Er zijn dit jaar geen Nederlandse deelnemers. Maar daar moet verandering in komen, vindt Tom Touber, die met een Nederlandse boot in 2014 wil mee doen en bedrijven zover wil krijgen hieraan mee te doen. Aan tafel zit Tom Touber, is de voormalig directeur van de racecampagnes van de Volvo Ocean Race van ABN Amro (2005-2006) en Delta Lloyd (2008-2009).

Loren Roosendaal van IC3D Media doet vandaag de pitch en Wereldveroveraar Roel de Haas spreekt over de hernieuwde politieke interesse voor ontwikkelingshulp.

BNR Zakendoen Met, elke werkdag van 12:30 tot 14.00 op BNR. Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen