Zakendoen2 nov '12 12:28

BNR Zakendoen Met | Cateraars, hotels en 50-plussers

Auteur: Harmen Simon Teunis

Zakendoen met Ruud Hendriks komt vandaag vanuit Hotel The Grand in Amsterdam. Zakenpartner is Victor Mion, de One-minute coach.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

De Koninklijke Van den Boer Groep onderging de afgelopen twee jaar een stevige check-up. De cateraars uit Veghel zijn inmiddels terug in de zwarte cijfers en klaar voor nieuwe business in binnen- en buitenland. Te gast is Louis Frankenhuis, ceo van de Koninklijke Van den Boer Groep. Hij komt onder meer praten over de invloed van de crisis op de cateringbranche en zijn aanpak in de reorganisatie van het bedrijf.

Amsterdam heeft er in korte tijd veel nieuwe hotels bij gekregen en dus neemt ook de vraag naar goed geschoolde medewerkers toe. Bedrijfsleiders, chefkoks en receptionistes leren het vak op de Hospitality Businessschool The Hague, in de volksmond bekend als Hotelschool Den Haag. Die opent vandaag een permanente vestiging aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Directeur Susan Stolte komt praten over de nieuwe dependance.

Ralf Knegtmans, managing partner bij De Vroedt & Thierry en expert op het gebied van diversiteit is ook te gast. Net als Fried le Poole, directeur van 50 plus carrière. Zij komen praten over de loopbaanplanning van oudere werknemers.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen