Zakendoen30 okt '12 12:25

Zakendoen Met | IJsaanbidders en energieaanbieders

Auteur: Thijs Baas

Zakendoen met Rens de Jong komt vandaag vanuit restaurant Stork in Amsterdam-Noord. Zakenpartner is Ben van der Burg.

Rens de Jong
Rens de Jong

Edwin de Koeyer is de oprichter van IJscuypje, de snelgroeiende Amsterdamse ijssalon. Zijn ambitie is om Nederland ook op koude dagen massaal aan het ijs te krijgen. Maar hoe denkt hij dat te bereiken?

Jelle Feenstra, oprichter van Easyswitsch.nl, kan alles vertellen over het wisselen van energieaanbieder. Dat kan flink wat geld schelen en toch bestaat er bij veel mensen nog zoiets als overstapvrees. Bang als ze zijn voor addertjes onder het gras.

Hij heeft al heel wat boeken verkocht, iets waar veel andere auteurs vooral van dromen. Mijn volgende twee gasten weten alles over de business achter boeken. Bob van Duuren van uitgeverij Van Duuren Management en Wouter Vink van Pumbo weten alles over de business achter boeken en hebben een website waarop mensen zélf hun boeken kunnen uitgeven.

Er zit groei in Ariane Inden Cosmetics. Vaak krijgt de onderneemster verzoeken van mensen die voor haar in het buitenland een zaak willen openen. "One at a time!", zegt ze dan wijs. Maar nu is het tijd voor een grote sprong: meer zaken over de hele wereld! Ze komt haar strategie uiteenzetten in een pitch.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen