Zakendoen23 jan '12 11:45

Zakendoen Met | Mode, fietsen en sponsoring

Auteur: Karin Backx

Fashion. Daar draait het vanaf woensdag weer even om in onze hoofdstad. Want dan gaat de Amsterdam Fashion Week van start: Connect, Grow & Celebrate!

BNR-presentator Rens de Jong doet maandag zaken met Hans van der Linden, mede-eigenaar van de Amsterdam Fashion Week.

Verder bereiken de standaard reclame- en marketingbureaus hun uiterste houdbaarheidsdatum. Dat vindt althans een grote groep internationale ondernemers in die branche. Zij hebben de handen ineen geslagen en komen met een totaal nieuw businessconcept: één internationaal virtueel bedrijf met klanten wereldwijd. Te gast is Marjolein van Nieuwkasteele, marktonderzoeker en partner bij het internationale bedrijf Up There, Everywhere.

Fietsen helemaal custom-made verkopen en ook nog eens bijdragen aan een betere wereld. Dat is het idee achter de online fietsenwinkel: Tulpfietsen.nl. Frank Klemann, oprichter van Tulpfietsen is te gast.

Jelle Drijver. Hij werd zesde tijdens de FD Carreer Challenge en kreeg 20.00 euro van Nyenrode voor een MBA-opleiding. Om dit te kunnen doen, heeft hij nog 35.000 euro nodig. Hij hoopt dat bedrag bijeen te krijgen via sponsoring. In Zakendoen met Rens de Jong pitcht hij zichzelf.

En de laatste ontwikkelingen op de beurzen horen we van Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbeheer.

Zakendoen met komt maandag vanuit café Stanislavski in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Luister live, van 12.30 tot 14.00 uur. Klik hier voor de liveplayer.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen